DE MAKERS VAN UNIQUE

De broers van Loon zijn niet vies van het buitenleven. Als jonge kerels speelden ze graag buiten. En door de vorige generatie werd het klusambacht al vroeg ingegeven. De Brabantse roots zorgen ervoor dat de heren graag werken met hun handen. Voor Michiel geldt dat zich dat vertaald in de meest fraaie landschap designs en voor Sjoerd komt er dat uit in de productie. Handen uit de mouwen! Maak kennis met de makers van Unique exterior.

divider

MICHIEL VAN LOON

Met een geheel eigen visie op landschapsarchitectuur, is Michiel van Loon inmiddels een bekende naam in de tuinarchitectuur. Een goed doordacht plan, met de juiste materialen op de juiste plek, maken de tuin- en landschapsdesigns van Michiel uniek. Ook op zoek naar het signatuur van Michiel voor je buitenruimte? Neem dan contact met hem op.

SJOERD VAN LOON

Creatief van geest en oog voor detail. Sjoerd is praktisch ingesteld en voert de plannen van Michiel uit. Naast adviseren is Sjoerd specialist in montage-, bouw- en timmerwerk. Hij is daarom vaak op locatie aan het werk én het aanspreekpunt voor de praktische voortgang van projecten. Een vraag aan Sjoerd? Neem hieronder contact met hem op.

BUITENBELEVING

Unique exterior is gespecialiseerd in het ontwerpen van unieke tuinen en buitenplaatsen met een eigen karakter. Een goed ontworpen tuin creëert het gevoel van je écht thuis voelen. We streven een harmonie tussen architectuur, omgeving en leefstijl na. Met een visie en vooruitstrevend design wordt het ontwerp tot in detail uitgewerkt. De ontwerpen zijn persoonlijk, een doordacht contrast tussen vormgeving en materialen met aandacht voor uitstraling en comfort.

Kortom: beleving met allure.

Creëer mijn buitenbeleving