DESIGN

Van kleins af aan ben ik gefascineerd door natuur en architectuur. Nu, jaren later, is het een voorrecht dat ik van beiden mijn vak heb mogen maken. Binnen mijn ontwerpstudio gebruik ik diezelfde fascinatie voor het maken van totaalontwerpen voor tuinen en buitenplaatsen, met daarbij ook een uitgesproken visie op elementen zoals poolhouses, zwembaden en -vijvers.

Op mijn tekentafel komt alles bij elkaar. Daar vertaal ik wensen tot een doordacht plan met karakter.

Michiel van Loon

MICHIEL VAN LOON

WERKWIJZE

Omdat wij geloven in een doordacht plan, werken wij niet met standaarden. De start van een plan begint altijd met het doornemen van het wensenpakket en het bekijken van de locatie. Van daaruit wordt gestart met het maken van een uniek plan mét een eigen karakter.

 

Benieuwd hoe wij werken?

Bekijk het stappenplan

DEZE MENSEN GINGEN JE VOOR

Bekijk hier een aantal van onze gerealiseerde (zakelijke)projecten. Laat je inspireren en bepaal je smaak.

Naar portfolio

VOOR EEN COMPLEET DESIGN, NEEM CONTACT MET ONS OP.

Contact