REALISATIE

Wanneer een plan op papier staat is het tijd voor de uitvoering. Het is mogelijk om de realisatie van je droomproject te laten uitvoeren door Unique exterior. Zo weet je zeker dat het plan wordt uitgevoerd, zoals het is bedacht. Unique exterior is daarbij professioneel en zeer kritisch. We werken graag met vaste vakspecialisten en zorgen daarbij voor een piekfijn eindresultaat.

divider
En zo ziet het er dan uit

WERKWIJZE

Het is zover. Het design is akkoord en de realisatie van de droomtuin kan van start. Wij werken met een vast team aan specialisten waarmee wij kunnen lezen en schrijven. Samen maken we een planning en die streven we na. Pas als alles helemaal naar wens is, leveren we op. En ook daarna stopt het niet. Want een tuin is constant in beweging. En na een poosje is onderhoud gewenst. Als je daar zelf niet op zit te wachten, staat het team van Unique exterior natuurlijk klaar. Wil je weten hoe we werken?

Bekijk hier het stappenplan realisatie

VOORDEEL VAN
ONTZORGEN

Aandacht besteden aan het interieur is de normaalste zaak van de wereld. En steeds vaker geldt dit ook voor de buitenruimte. Hoe mooi is het als beiden het verlengstuk van elkaar zijn? Net als bij het interieur is het stylen van je buitenruimte belangrijk. Unique exterior helpt hierbij. Van het maken van een eigentijds design tot de uitvoering. En zelfs daarna. Unique exterior regelt het.

VOOR EEN COMPLEET PLAN, NEEM CONTACT MET ONS OP.

Contact