Luxe maatwerk buitenkeukens

Waarom binnen koken als het ook buiten kan? Onze fraaie buitenkeukens met luxe of robuuste uitstraling zijn een heerlijke toevoeging aan je tuinplan. Onze keukens stel je zelf samen en pas als het plaatje helemaal naar wens is, gaan we voor je aan de slag. Op maat, met fijne materiaalcombinaties én eventueel verrijdbaar. Wat wil je nog meer?

Meer informatie

Uniek MAATWERK

MAATWERK
BUITENKEUKEN

Laat je inspireren

VERRIJDBARE
BUITENKEUKEN

Laat je inspireren

MATERIALEN

Onze duurzame buitenkeukens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals aluminium, keramiek, thermowood en kunnen het hele jaar door buiten staan.

Naar materialen

DETAILS

Over ieder detail is nagedacht. Hierdoor zijn we vrij om alle ontwerpwensen te kunnen toepassen. Verfijnd, minimalistisch of juist out of the box!

Naar details

ACCESSOIRES

Voor de buitenkeukens van Unique exterior zijn er diverse accessoires leverbaar. Denk hierbij aan een kamado, gasfornuis, inductie, koelkast en meer.

Naar accessoires

Waarom kiezen VOOR EEN Unique BUITENKEUKEN?

BINNEN 5 WEKEN GEPLAATST

Onze eigen monteurs komen jouw droomkeuken binnen 5 weken na goedkeuring installeren.

BESTAND TEGEN ALLE WEERSINVLOEDEN

Onze duurzame buitenkeukens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals aluminium en kunnen het hele jaar door buiten staan.

VOLLEDIG DESIGN MAATWERK

Geen idee is te gek, wij produceren volledig maatwerk.

Fijn advies met als eindresultaat een ultieme buitenkeuken!

WERKWIJZE

Omdat wij geloven in een doordacht plan, werken wij niet met standaarden. De start van een plan begint altijd met het doornemen van het wensenpakket en het bekijken van de locatie waar de keuken geplaatst gaat worden. Van daaruit maken we samen een ontwerp mét een eigen karakter. Zodra het ontwerp akkoord is starten we met de realisatie van jouw droomkeuken. Wanneer deze gereed is komen wij de keuken plaatsen en kan je genieten van heerlijke culinaire avonden!

Deze mensen gingen je voor

Bekijk hier een aantal van onze gerealiseerde (zakelijke) projecten. Laat je inspireren en bepaal je smaak.

Naar portfolio

STEL VANDAAG NOG JOUW BUITENKEUKEN SAMEN!

Contact